luni, mai 23, 2011

NEWS from IMM - update

Duminica am vizitat cea mai veche Biserica Penticostala din Madrid, Bethel, si a doua din Spania, membra a organizatiei Assemblies of God. A fost fondata in timpul lui Franco, conducător absolut al Spaniei între 1939 și 1975. Biserica se afla in sudul Madridului si numara in jur de 150 de membri. Aprox. 50% din congregatie sunt spanioli iar ceilalti diferite nationalitati. Serviciul a fost in limba spaniola.

duminică, mai 22, 2011

IMM NEWS

IMM NEWS - cateva "frame-uri" de la trainingul din Spania
Azi a fost prima zi plina de la IMM. Dimineata am invatat despre managementul productiei, apoi am trecut la chestii tehnice: CANON 5D, AUDIO, RED'S CAMERA SI LIGHTING. Apoi sesiunea despre DIRECTOR'S craft - producer/director cu Christopher Gornold-Smith, unul din primii producatori, scenaristi si regizori de la IMM cu o experienta in domeniu de 30 de ani.
A doua zi la IMM a fost destul de lunga. A inceput la ora 5 dimineata si s-a incheiat la ora 1 noaptea. Am filmat pentru un clip impotriva excesului de alcool pe unul din platourile pe care s-au filmat scene dim filmul Zorro, cel original sau Cei sapte magnifici. In a doua parte a zilei am participat la un tip de evanghelizare in strada numit "Kilometro cero" in Madrid, chiar in mijlocul manifestarilor stradale. care au loc in aceste zile. Pentru mai multe detalii despre acest mod de evanghelizare gasiti pe pagina de intrernet ontheredbox
Mai multe poze despre cele mentionate mai sus gasiti pe pagina mea de facebook