vineri, martie 13, 2009

Promoții bisericești

O biserică din Carolina de Sud oferă gratuit bonuri de benzină fiecărui enoriaș prezent pentru prima dată la slujbă. Pastorul bisericii a argumentat inițiativa ca fiind un mijloc de a ajuta închinătorii afectați de criza economică.
Gert Thompson, pastorul bisericii a mai declarat: Vrem ca oamenii să înțeleagă că nu este totul pierdut datorită situației economice. Dorim ca mintea lor să se elibereze de îngrijorare cu privire la modul în care vor supraviețui crizei economice știind că Dumnezeu este cel care se va îngriji de nevoile lor.
Donna Coleman, una dintre “beneficiarele” promoției, a declarat că aceste bonuri de benzină au constituit un real beneficiu care a ajutat-o deasemenea în a găsi un nou locaș de închinare.
Aceasta a declarat: “Cred că situația economică prezentă este modul în care Dumnezeu încearcă să ne atragă atenția asupra Lui.”
Pentru mai multe detalii accesați: http://www.upi.com/Odd_News/2009/03/09/Church_gives_free_gas_to_first-timers/UPI-18441236627419/

Știre preluată și tradusă: www.upi.com

marți, martie 10, 2009

luni, martie 09, 2009

Doar trei lucruri...

Trei lucruri din viata care sunt irevocabile: Timpul … Vorbele spuse … Si ocaziile. Trei lucruri din viata ta pe care nu le poti refuza sunt: Linistea … Onestitatea … Si speranta. Trei lucruri care deterioreaza viata ta sunt: Orgoliul … Aroganta … Si furia. Trei lucruri care sunt la alegerea ta: Visurile tale … Succesul tau … Si destinul tau. Trei perle pe care trebuie sa le ai in viata ta sunt: Respectul de sine … Dragostea … Si adevaratii prieteni