sâmbătă, mai 01, 2010

Muzică non stop în weekend la Suncuius

Vineri, începe la Şuncuiuş festivalul de muzică "I found the sound". Vor concerta diferite trupe şi cântăreţi, acoperind o diversitate în genuri, de la hip-hop, rock şi până la oldies. Sâmbătă, de 1 Mai, trupa orădeană „Şeptarii de Treflă" va susţine un concert live de cover-uri din aria punk şi rock.


Ziua de 1 Mai este sărbătorită în acest an la Şuncuiuş printr-un festival de muzică numit "I found the sound" care împleteşte diferite stiluri, printre care hip-hop, drum'n bass, dubstep, techno, minimal, rock şi oldies.
Evenimentul începe vineri, 30 Aprilie şi va dura trei zile, timp în care muzica va merge non stop. Biletul de intrare costă 12 lei pe tot weekend-ul.
Sâmbătă, 1 Mai, va fi punctul culminant al festivalului, când formaţia orădeană „Şeptarii de Treflă" va susţine un concert de cover-uri din aria punk şi rock care va dura aproximativ o oră şi jumătate.
La intrare, fiecare va primi câte o brăţară colorată ce îl va reprezenta pe parcursul weekend-ului. Brăţara galbenă va fi pentru cei mai timizi, care aşteaptă ca ceilalţi să facă primul pas, cea verde pentru cei mai îndrăzneţi ("la mine sau la tine în cort?") iar roşu pentru cei care au deja parteneri, deci nu e loc de apropouri.

Un comentariu:

Giulia spunea...

Dc n-ai scris stirea in 2 Mai?:))