vineri, noiembrie 14, 2008

Conferinţa “Creaţie sau Evoluţie”

Burkhard Schmidt este fizician la Organizaţia Europeană pentru Cercetări Nucleare (CERN) din Geneva, în cadrul proiectului LHC (Large Hadron Collider) - “Acceleratorul de particule” şi va susţine pe 14 noimebrie la Bucureşti o conferinţă cu temă “Creaţie sau evoluţie”.
Burkhard Schmidt este cercetător în cadrul Biocomputing Group, condus de prof. Ch. Schütte şi care este parte a diferitelor activităţi în domeniul ştiinţific în informatică la Universitatea Libera din Berlin. Cercetările lui Schimdt în domeniul dinamicii moleculare de lumină, cu modele bazate pe dinamici moleculare clasice şi cuantice sau pe combinaţii ale acestora.
Această muncă este urmărită în strânsă colaborare cu mai multe grupuri de cercetare teoretică şi experimentală din Germania, Israel şi SUA şi care este finanţată de către diverse agenţii care oferă granturi. Activităţile sale de predare ca şi profesor se axează pe simulări moleculare, incluzând cursuri şi seminarii regulate, precum şi dezvoltare software.
Conferinţa va avea loc la orele 19, la Centrul de conferinţe al Creştinilor după Evanghelie din strada Iacob Felix nr. 40-42.

Niciun comentariu: