luni, mai 11, 2009

"Pentru mine a trai este Hristos"

"Caci pentru mine a trai este Hristos si a muri este un castig" (Filipeni 1:21)

"Pentru mine a trai este Hristos". Aceste cuvinte nu au sens altfel. Incearca:
a) Pentru mine a trai inseamna bani... si a muri este sa las totul in urma;
b) Pentru mine a trai inseamna faima ... a muri inseamna sa fiu uitat repede;
c) Pentru mine a trai este putere si influenta ... a muri este a fi inlocuit de altii;
d) Pentru mine a trai inseamna posesiuni ... a muri inseamna sa plec cu mana goala. Intr-un anume fel cuvintele esueaza in mod lamentabil, nu-i asa?
Cand esti obsedat de bani, niciodata nu ai destul, si traiesti mereu cu teama ca-i vei pierde. Cand scopul tau este faima, devii competitiv si manipulator de teama ca altii sa nu te depaseasca. Aceasta te face nesigur. Cand esti condus de putere si influenta, iti slujesti tie si esti incapatanat. Aceasta te face arogant. Cand posesiunile devin dumnezeul tau! devii materialist. Aceasta te face lacom.
Fie ca ai sau nu ai, fie ca esti cunoscut sau necunoscut, fie ca traiesti sau mori, doar Hristos te poate multumi! Iar moartea? Ea nu face decat sa indulceasca prajitura. J.B. Philips scrie: "Viata pentru mine inseamna simplu Hristos, iar daca se intampla sa mor, pur si simplu castig mai mult din El".

sursa: Cuvantul lui Dumnezeu pentru azi, 11 Mai 2009

2 comentarii:

Anonim spunea...

cum se impaca.. cuvintele despre Dumnezeu.. cu divizia a burger live.. scrie in biblie un verset.. cu cine ma veti pune alaturi.?cum alaturi Sfintenia. cu fotbalul?pace multa

darius.christian spunea...

Dar cum se impaca advertising-ul cu Dumnezeu?