marți, martie 24, 2009

Președintele de la Casa Albă caută o casă spirituală

Consilierii de la Casa Albă au fost numiți să verifice bisericile de la Washington pentru a găsi o “casă spirituală” pentru preşedintele SUA Barack Obama și familia sa.
The Boston Globe a raportat duminică că staff-ul preşedintelui lucrează din greu pentru ca locașul de închinare să fie în echilibru între nevoile de securitate și convingerile personale ale familiei Obama. Apoi, există o mare concurenţă între organizaţiile creștine locale pentru a converti familia Obama la “turma lor”, a mai amintit ziarul.
Joshua Dubois, directorul departamentului de credinţă pe bază de iniţiative al Casei Albe, este coordonatorul acestor căutări. El a spus că a fost inundat cu apeluri telefonice şi invitaţii de la diferite congregații. Dubois a spus că provocarea este de a găsi o biserică care să prilejuiască deasemenea serviciile de publicitate, odată cu vizita președintelui. "Vrem să ne asigurăm că suntem respectuoși față de comunitate" a mai citat ziarul.
The Boston Globe a observat că aceste căutări ale lui Obama au survenit după 10 luni de la plecarea acestuia din biserica Trinity United Methodist din Chicago.
Ştire preluată şi tradusă: upi.com

Niciun comentariu: