joi, aprilie 16, 2009

Susan Boyle, aceasta Costel Busuioc a Marii Britanii (Video)



Ati auzit vreodata de Susan Boyle? Probabil ca nu, asa cum nimeni nu auzise vreodata nici de Costel Busuioc. Ce leaga, insa, povestile celor doi este ca ambii au ajuns sa fie cunoscuti si apreciati dupa ce au participat la concursuri muzicale si le-au fost descoperite vocile uimitoare.
Ambii aveau slujbe comune: Costel era zidar si lucra in constructii in Spania pentru a-si putea intretine familia din Romania, Susan era asistent social, insa isi pierduse slujba. Spre deosebire de "Pavarotti din Carpati", Susan nu este casatorita, nu a avut niciodata un prieten, ba, mai mult, nu a fost niciodata sarutata pana la varsta de 47 de ani.
Costel Busuioc a participat la "Hijos de Babel" si asta i-a schimbat radical viata, Susan Boyle a avut aceeasi sansa la concursul "Britain's Got Talent".
Si toata diferenta a fost facuta de voce, deoarece, cum si pe Costel juriul il privea foarte sceptic din cauza meseriei sale, pe Susan au intampinat-o cu cuvintele "o mizerie, ce altceva", din cauza aspectului neingrijit.
Cateva minute mai tarziu insa, dupa ce Susan a interpretat melodia "I Dreamed a Dream" din musicalul "Mizerabilii", aceiasi oameni care s-au uitat la ea cu dispret s-au ridicat in picioare si au aplaudat-o.
Susan Boyle a reusit sa faca presa si intreg Internetul sa vuiasca, unul dintre clipurile din cadrul competitiei a insumat peste cinci milioane de accesari. Ea este acum pe cale sa semneze un contract cu una dintre cele mai mari case de productie din lume.
Sursa: ziare.com

Un comentariu:

Anonim spunea...

wow...mi-am placut...that's why we have to look at people from the inside out. "Never judge a book by it's cover"