joi, iunie 18, 2009

Cu ambulanța la cumpărături în MALL

Dupa ambulanta care facea curse de la aeroport in centrul Capitalei, avem si ambulanta care te duce la mall. De aceasta data s-a intamplat la Constanta. Potrivit Realitatea Tv, o salvare a stationat doua ore in parcarea unui mall, pentru ca soferul si fiica pacientei sa se plimbe prin magazin. In tot acest timp, pacienta, in varsta de 83 de ani, a fost nevoita sa astepte in parcare. Asta dupa ce fusese externata de la sanatoriul din Techirghiol in cursul diminetii de marti, putin dupa ora 08:00.
"Desi a fost intrebata daca doreste sa solicite o ambulanta pentru transport, nu a dat curs unei asemenea solicitari", a declarat managerul Sanatoriul Techirghiol. In schimb, a facut-o fiica ei, contra sumei de 300 de lei. La ora 09:40 , ambulanta de transport pacienti facea deja primul popas. In parcarea unui mall din Constanta. Batrana a declarat ca soferul i-a spus ca trebuie sa caute o roata, pentru ca una dintre cele ale ambulantei este stricata. Femeia nu era bunica soferului, asa cum a spus acesta cand a fost confruntat de jurnalisti.
Iritat de intrebarile ziaristilor, soferul a urcat la volan si a plecat. Fara insotitoarea pacientei. Sanctiunea este dura: desfacerea contractului de munca, deoarece nu a respectat ordinele specifice serviciilor de ambulanta, iar pacientul a fost lasat singur.
Luni, o alta ambulanta a fost filmata in timp ce facea pe taxiul de la aeroportul Otopeni la un hotel din Capitala. Masina avea pornite semnalele acustice si luminoase desi cel transportat nu reprezenta o urgenta medicala.



sursa: infoportal

Niciun comentariu: