marți, iunie 23, 2009

Tabere PENIEL 2009

"Harul Meu iti este de ajuns; caci puterea Mea in slabiciune este facuta desavarsita." 2 Cor. 12:9

Dragi prieteni,

Multumim lui Dumnezeu pentru harul si puterea pe care Si-o manifesta in orice imprejurare in care ne-am afla (chiar si in perioada sesiunii sau a bacalaureatului!). Dumnezeu e specialist in administrarea crizelor de orice fel!
Am vazut deja puterea lui Dumnezeu impreuna cu cei peste 200 de participanti la prima tabara Peniel din Arizona - incluzand vizitatorii (vezi poze pe www.peniel.ro). Am simtit puterea Sa in toate slabiciunile noastre.
Daca doriti si voi sa experimentati puterea lui Dumnezeu, va invitam sa pasiti alaturi de noi pe "Drumul deSavarsit", asa cum se intituleaza taberele Peniel din aceasta vara. Vom afla impreuna ca desavarsirea presupune un proces in care harul si puterea lui Dumnezeu merg mana in mana cu cooperarea si ascultarea omului.
In vara aceasta, pe langa sesiunile plenare, intentionam sa va oferim o varietate de sesiuni facultative, pe teme precum: muzica/inchinare, arts & crafts, vremurile din urma, ocultism, prim ajutor, orientare profesionala, conducere si misiune. In plus, o serie de activitati recreative va vor imbogati din plin timpul liber.

Alte detalii importante:

Prima tabara Peniel va avea loc in perioada 18-25 iulie, pe teritoriul localitatii Borod, jud. BH (pe drumul E60, la 90 km distanta de Cluj-Napoca si 60 km de Oradea), pe Valea Rachitilor, inspre satul Serani (la aproximativ 8 km distanta de Borod).
Ne vor conduce in inchinare: Ekklesia si Peniel band.
Vor predica Evanghelia: Iosif Berce, Iuliu Centea, Gigi Cosman, Rick Cunningham, Raegan Glugosh, Adi Mocan, Lucian Oniga, Samy Tutac, Iulian Vacarean, Dani Vasut si altii.
Vor tine seminarii facultative: Ana Banc, Daniel Bujenita, Adi Fisca, Jennifer Lee, Ruben Mihai, Cristi Soimaru si Iulian Vacarean.

A doua tabara va avea loc in perioada 8-15 august, la 10 km de Zarnesti, jud. BV (in apropiere de Piatra Craiului, pe valea Barsa Fierului).
Ne vor conduce in inchinare: Faclia worship band si Alt mod.
Vor predica Evanghelia: Laurentiu Balcan, Iosif Belea, Dani Bujenita, Flaviu Coman, Rick Cunningham, George Gavrus, Lucian Oniga, Anca Sofronie si altii.
Vor tine seminarii facultative: Adi Fisca, Jennifer Lee, Cristi Soimaru, Tiberiu Sofronie, Vali Suhan, Iulian Vacarean, Szabi Zsoldos.

Daca doriti sa participati la aceste tabere va trebui sa indepliniti urmatoarele CONDITII:


1. Inscrieti-va pe internet la www.peniel.ro pana la data limita de 10 IULIE pt. prima tabara, respectiv 31 IULIE pt. tabara a doua (se cere un lider la maxim 20 persoane!); locurile sunt limitate la 800 pentru fiecare tabara!
2. Achitati in avans contributia pentru participare (30 lei) in contul Fundatiei Peniel - RO40BRDE445SV75185024450 deschis la BRD, sucursala Stefan cel Mare, Bucuresti (validarea inscrierii pentru tabara se va face dupa achitarea contributiei)!
3. Respectati regulamentul de ordine interioara (vezi regulamentul pe site)!
4. Asigurati-va cazarea si masa pe toata perioada taberei (la locul taberei vor fi si chioscuri ambulante cu diverse produse alimentare)!
Nu uitati sa aduceti cu voi: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerina de ploaie, haine groase, lanterna, Biblie, caiet de notite, etc.
Pana atunci, va rugam sa postiti si sa va rugati impreuna cu noi pe 3 iulie si 3 august, ca Dumnezeu sa pregateasca inimile participantilor la tabere pentru a accepta voia Lui pe Drumul deSavarsit.

Multumim si va asteptam cu drag!

Echipa Peniel

Niciun comentariu: