duminică, iunie 21, 2009

Conexiune cu moartea

Sâmbătă 20 Iunie, în jurul orei 17:30, în Oradea, pe malul Crişului, Florin Sabău a fost surprins de furtună şi lovit de trăsnet în timp ce vorbea la telefon. La sosirea echipajului Smurd, aceştia nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. Telefonul la care vorbea a fost găsit cu carcasa arsă, unul dintre doctori a spus că acesta a fost principala cauza a atragerii fulgerului. Florin venea de la pregătirea pentru bacalaureat şi se deplasa către casă. În urma lui au rămas trei fraţi, doi băieţi şi o fată, şi părinţii îndureraţi care tocmai s-au întors de la muncă din Germania pentru a fi alături de el la aceste examene. Înmormântarea va avea loc Marţi la Biserica Efrata din Oradea.

3 comentarii:

Anonim spunea...

L-am cunoscut pe Florin. I-am fost profesoara si pot spune ca era un copil minunat, cuminte, era deosebit. E greu sa imi imaginez ca nu mai e . Doare, dar poate Dumnezeu l-a iubit mai mult daca l-a vrut aproape. Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante. D.C.

Anonim spunea...

Pacat de el. S-a spus multe despre acest subiect, totusi doar un singur lucru nu, cine l-a sunat atunci daca a fost cu telefonul in mana ??? Pentru ca a aceluia care l-a sunat a fost toata vina.

Anonim spunea...

daaa...sigur:-j...de unde era sa stie ala ca are sa se int ce sa int