sâmbătă, noiembrie 08, 2008

Billy Graham la 90 de ani



Celebrul evanghelist Billy Graham şi-a sărbătorit ieri, 07.11.2008, ziua de naştere împlinind vârsta de 90 ani. Aniversarea s-a ţinut într-un cadru familial, la reşedinţa din zona montană a Carolinei de Nord.
"Nu m-am aşteptat să trăiesc atât de mult şi este greu să cred că am ajuns la vârsta de 90," a spus domnul Graham.
"Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu, indiferent cât de bătrâni suntem noi. Am descoperit că doar pentru că ne dezvoltăm mai slab fizic, odată cu înaintarea în vârstă, nu înseamnă că creşterea noastră spirituală trebuie să fie la fel de înceată. De fapt, ar trebui să fie mai puternică pentru că ochii ar trebui sa fie spre veşnicie şi pe Rai - pe lucrurile care contează cu adevărat."
Billy Graham a petrecut mai mult de şase decenii predicând Evanghelia la mii de mulţimi prin cruciade de evanghelizare în mai mult de 185 de ţări.
De la ultima sa cruciadă în New York în 2005, Graham a rămas un ghid spiritual activ în special prin cuvântul scris, scriind articole pentru un număr mare de publicaţii creştine. Totodată este aproape de finalizarea unui proiect de carte pe baza experienţei sale personale odată cu înaintarea în vârstă şi despre cum să fi pregătit emoţional şi spiritual pentru ceea ce, spune el, pot fi cei mai împliniţi ani din viaţă.

Niciun comentariu: